Zaanse Groene: verschil tussen versies

Uit BENx4allWiki
Ga naar: navigatie, zoeken
Regel 5: Regel 5:
  
 
=Het burgerbelang=
 
=Het burgerbelang=
De energietransitie kost geld, maar burgers kunnen dat terug verdienen. Daarvoor hebben we het BuurtEnergie [[Green Power Plan]] ontwikkeld.   
+
De energietransitie kost geld, maar burgers kunnen dat terug verdienen. Daarvoor heeft het burgerinitiatief BuurtEnergie het [[Green Power Plan]] ontwikkeld. Het Green Power Plan van Zaanse Groene is een totaal concept.   
  
 
=Save the Date =
 
=Save the Date =

Versie van 20 jul 2017 om 12:37

Zaanse Groene komt voort uit het burgerinitiatief BuurtEnergie. De energietransitie kost geld, maar burgers kunnen dat terug verdienen. Het buurtenergiebedrijf helpt om dit te versnellen. Met Zaanse Groene maakt het burgerinitiatief BuurtEnergie een professionaliseringsslag. Daarbij liggen diverse keuzes voor, met als voornaamste welke pijlers er zitten onder het verdienmodel van het buurtenergiebedrijf Zaanse Groene, en voor welke het buurtenergiebedrijf kiest.

Het gemeentelijk belang en idee is: Dat bewoners en bedrijven gaan investeren. De stelling is dat uiteindelijk bewoners en bedrijven het grote geld hebben, en overheden dat zo snel mogelijk los moeten krijgen voor de energie transitie. De gemeente zet in op Win-Win.

Het burgerbelang

De energietransitie kost geld, maar burgers kunnen dat terug verdienen. Daarvoor heeft het burgerinitiatief BuurtEnergie het Green Power Plan ontwikkeld. Het Green Power Plan van Zaanse Groene is een totaal concept.

Save the Date

Links