Wie zijn wij?

Wij zijn een experiment. Wij zijn een Bottom Up experiment. Een experiment waarbij gangbare procedures en regels niet vanzelfsprekend zijn, als die disfunctioneel zijn.
Wij zijn de mensen uit de buurt De Delft te Assendelft. 

Wij zijn geen stichting of vereniging, omdat wij dat zien als een top down structuur. Het oprichten van een rechtspersoon is in de basis een verspilling van tijd en geld. Bestuurlijk invloed en geld zijn obstakels in een kreatief proces en vormt een facade waarachter individueen schuil kunnen gaan.    

Bij dit experiment gaat het niet om het eindresultaat en de controle daarop. Bij dit experiment staat de weg er naar toe centraal. Kreatieve denkers en doeners beinvloeden doel en richting. Ze werken samen daar waar nodig en wenselijk. Iedereen is de baas over z’n eigen creatieviteit en het vinden van oplossingen bij de realisatie er van.     

Alles begint met een idee of dwaze gedachte. Durf te dromen, omdat ze pas uitkomen als je ze eerst droomt. Alles wat we horen en lezen over een goed idee, geven we door aan anderen. Vruchtbare ideeën nestelen zich in ons hoofd om zich net als vruchtbare genen voort te planten. dwaze ideeën leggen nieuwe paden naar vernieuwing en verandering.